Join Our Team

Niet zo stoer en sociable als achter de bar. Niet zo fashionable en chill als in een winkel. Maar bij Asito verdien je genoeg om aan de goeie kant van de bar een drankje te bestellen en dat ene leuke shirtje of die nieuwste game te kopen. Heb jij binnenkort vakantie en wil je wat bijverdienen? Kom werken bij Asito! Je verdient goed, je werkt samen met ontzettend leuke collega’s en je kunt je uren flexibel indelen. Wie wil dat nu niet!

Bekijk vacatures
Geld verdienen in je vakantie Holiday
Flexibele werktijden Flexibel
Gezellig collega's High five

Sollicitatieprocedure

 • 1. Solliciteer

  Leuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • 2. Telefonisch interview

  Eén van onze collega’s neemt contact met je op voor het maken van een afspraak

 • 3. Eerste gesprek

  We hebben een leuk gesprek om kennis te maken en te kijken of we bij elkaar passen.

 • 4. Contractvoorstel

  We doen je een aanbod waar je wel ja tegen moet zeggen!

 • 5. Aan het werk

  We zetten onze handtekeningen en gaan aan de slag!

Vakantiewerk vacatures

 • Schoonmaakmedewerker
  Schoonmaakmedewerker
  Utrecht

  Asito is altijd op zoek naar vak mensen. Vakmensen met passie voor de schoonmaak die met een lach bijdragen aan een schoner en veiliger omgeving. Ons schoonmaak team in Driebergen zoekt versterking voor 17.5 uur per week. Voor meer informatie kan je appen op 06-38067073.

 • Schoonmaakmedewerker
  Schoonmaakmedewerker
  Utrecht

  Asito is altijd op zoek naar vak mensen. Vakmensen met passie voor de schoonmaak die met een lach bijdragen aan een schoner en veiliger omgeving. Ons schoonmaak team in Amersfoort zoekt versterking voor 20 uur per week. Voor meer informatie kan je appen op 06-38067073.

 • Schoonmaakmedewerker
  Schoonmaakmedewerker
  Utrecht

  Asito is altijd op zoek naar vak mensen. Vakmensen met passie voor de schoonmaak die met een lach bijdragen aan een schoner en veiliger omgeving. Ons schoonmaak team bij de Bergman Kliniek in Naarden zoekt versterking. Voor meer informatie kan je appen op 06-38067073.

 • Schoonmaakmedewerker
  Schoonmaakmedewerker
  Utrecht

  Heb jij affiniteit met de zorgsector? Voor de GGZ instelling in Bussum zoeken wij nieuwe collega's. Je kan al per direct starten! Interesse reageer dan snel of voor meer informatie stuur een app naar 06-38067073!

 • Schoonmaakmedewerker
  Schoonmaakmedewerker
  Noord-Brabant

  Voor de Ikea in Son zijn wij op zoek naar enthousiaste schoonmaakkrachten van maandag t/m vrijdag in de ochtend tussen 06:00 - 09:00 uur of 07:00 - 10:00 uur. Is dat iets voor jou? Reageer dan snel!

 • Schoonmaakmedewerker
  Schoonmaakmedewerker
  Limburg

  Ben jij die gemotiveerde schoonmaakmedewerker die wij zoeken? Asito is per direct op zoek naar een schoonmaakmedewerker in de ochtend van 06.00-08.00uur voor de hotelschool in Maastricht. Meer info? Bel of app: 0638067071.

 • Schoonmaakmedewerker
  Schoonmaakmedewerker
  Gelderland

  Op het bungalowpark Droompark bad hoophuizen in Hulshorst is Asito op zoek naar schoonmaakkrachten. Ben jij flexibel inzetbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 - 15.00 uur? Solliciteer dan nu.

 • Schoonmaakmedewerker
  Schoonmaakmedewerker
  Overijssel

  Op een bungalowpark in Hoge Hexel is Asito op zoek naar schoonmaakkrachten. Wil jij graag schoonmaken op de maandag en vrijdag tussen 10.00 - 15.00 uur, solliciteer dan nu.

Wat is jouw talent?

Onze mensen

En misschien wel jouw toekomstige collega's

 • Maya werkt ruim twaalf jaar voor Asito als objectleider. Maya is open, vriendelijk en doortastend. Ze doet haar werk met plezier, Maya streeft ernaar dat alle klanten en schoonmaakkrachten tevreden zijn aan het eind van de dag. Meer over Maya weten? En waarom ze trots is op haar werk? Bekijk het filmpje.
  Maya van Limbeek
  Objectleidster
 • Tess werkt op ZGT Hengelo, waar ze zorgt voor een schone en veilige werk- en leefomgeving. Tess is trots wanneer alles aan het eind van de dag spik en span is en dat mede dankzij haar en haar team patiënten op tijd naar hun onderzoek kunnen. Meer over Tess weten? En waarom zij vindt dat schoonmaak van cruciaal belang is? Bekijk het filmpje.
  Tess Dicker
  Schoonmaakkracht